Organisatie Spel Zonder Grenzen

De organisatie van het Spel Zonder Grenzen 2018 bestaat uit de volgende personen. Zij zetten zich het hele jaar belangeloos in om er voor iedereen een fantastisch evenement van te maken!

Birgit van den Heuvel

Sponsorcommissie

Taken: Sponsorcommissie

Actief bij Spel Zonder Grenzen sinds: 2012

Waarom Spel Zonder Grenzen?

Toen ik in oktober 2012 een vacature zag bij Spel Zonder Grenzen dacht ik: dit is mijn kans! Net afgestudeerd en helaas werkloos. Dit was dus de perfecte kans om meer ervaring op te doen in mijn vakgebied en, niet te vergeten... omdat het een van de mooiste evenementen uit Asten en omstreken is!

Persoonlijke boodschap voor de deelnemers en toeschouwers:

Laten we er met z'n allen een TOP jubileumjaar van maken!

 

Bram van den Heuvel

Techniek en Penningmeester

Taken: Techniek en Penningmeester

Actief bij Spel Zonder Grenzen sinds: 2010

Hoe en waarom ben je bij Spel Zonder Grenzen gekomen:

Na enkele jaren als vrijwilliger geholpen te hebben wilde ik wat meer doen en ben ik toegetreden tot de organisatie. Het is het mooiste evenement van Asten waar we met de organisatie en zo’n 150 vrijwilligers het hele jaar naar toe werken. Het geeft ontzettend veel voldoening om ieder jaar weer alle deelnemers met groot enthousiasme deel te zien nemen aan de spellen en te feesten in de tent. Dat is voor ons ook de reden om er ieder jaar weer een spectaculair evenement van te maken.

Persoonlijke boodschap voor de deelnemers en toeschouwers:

Als organisatie steken wij heel veel tijd en energie in het Spel Zonder Grenzen om voor alle deelnemers en toeschouwers een fantastisch evenement neer te zetten. Wij hopen dat jullie dan ook met veel plezier en sportiviteit deel gaan nemen aan onze jubileum editie. Heel veel plezier!

Deef Kluyt

Voorzitter, Horeca, Programma, Techniek, PR, Algemeen

Taken: Voorzitter, Horeca, Programma, Techniek, PR, Algemeen

Actief bij Spel Zonder Grenzen sinds: het allereerste jaar!

Hoe en waarom ben je bij Spel Zonder Grenzen gekomen:

Ik ben begonnen als Dj en geluidstechnicus en als horecaondersteuning vanaf het eerste jaar.

De toenmalig organisator was ook deels mijn werkgever (ik draaide toen bij Cafe de Peer). Zodoende kwam ik ook in aanraking met het Spel Zonder Grenzen. Door de jaren heen steeds meer taken gekregen en uiteindelijk de voorzittersrol overgenomen. Voorlopig blijf ik nog wel even op die plek zitten aangezien dit een geweldig evenement is om te mogen organiseren voor de deelnemers en toeschouwers.

Persoonlijke boodschap voor de deelnemers en toeschouwers:

Dat ik het prachtig vind om ook in deze barre tijden wij het nog steeds voor elkaar krijgen een evenement van deze omvang te organiseren.. Moeilijk, maar niet onmogelijk! Het mooiste evenement van Asten, naar mijn mening!

 

John van Lieshout

Programma, Techniek en Spellen

Taken: Grafisch, Horeca & Spellencommissie

Actief bij het Spel Zonder Grenzen sinds: 2012

Hoe en waarom ben je bij het Spel Zonder Grenzen gekomen:

Eigenlijk ben ik al jaren actief bij Spel Zonder Grenzen, zo hielp ik mee opbouwen en opruimen en draaide de plaatjes in de tent. Ook zorgde ik voor de muziek op het veld en deed ik allerlei klusjes voor de organisatie. Na jaren zelf mee te hebben gedaan hoefde het niet meer voor mij. Kjell Verdonschot (oud organisatielid) had me in 2011 dan ook tijdens Spel Zonder Grenzen al gevraagd. In de voorbereiding van Spel Zonder Grenzen 2012 vroeg Deef of ik definitief in de organisatie wilde komen. 2012 was mijn eerste Spel Zonder Grenzen als stagiair, dat was me natuurlijk goed bevallen! Ik ben dan ook zeer blij dat ik in deze leuke groep mag meedraaien.

Persoonlijke boodschap voor de deelnemers en toeschouwers:

Wij zijn een vrijwillige organisatie en wij doen dit met heel veel plezier voor jullie. We willen dit dan ook graag nog jaren doen. Luister goed naar de spelleiding en doe geen gekke dingen. Zo voorkomen we de blessures. Vergeet ook niet dat Spel Zonder Grenzen een stichting is en dat we ieder jaar weer kei hard moeten werken om ervoor te kunnen zorgen dat er weer een nieuw Spel Zonder Grenzen kan komen.

Hans Strijbosch

Secretaris

Naam: Hans Strijbosch 

Taken: Secretaris

Actief bij het Spel Zonder Grenzen sinds: 2007

Hoe en waarom ben je bij het Spel Zonder Grenzen gekomen:

Ik werd gevraagd door Lieke Boot, die zelf ook nieuw was in de organisatie. Het eerste jaar heb ik als stagiair meegedraaid in de spellencommissie. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik altijd ben blijven hangen in deze commissie. Sinds afgelopen jaar heb ik er de taak van secretaris bijgenomen met als doel de gehele opzet van SZG nog proffessioneler te maken.

Persoonlijke boodschap voor de deelnemers en toeschouwers:

Maak het ons tijdens het weekend makkelijk door je te houden aan de gestelde regels…. Op die manier hebben wij er net zo veel plezier in als jullie allemaal!

Miranda Hurkmans

Vrijwilligers en Horeca

Jorn van Laarhoven

Vrijwilligers en PR

Taken: Vrijwilligers en Multi Media

Actief bij het Spel Zonder Grenzen sinds: 2014

Hoe en waarom ben je bij het Spel Zonder Grenzen gekomen:

Na acht jaar als deelnemer mee te hebben gedaan vond ik het tijd om eens een keer iets terug te doen en mijn steentje bij te dragen aan het evenement wat Asten al 20 jaar op zijn kop zet. Ik ga me dit jaar bezighouden met het werven en inplannen van alle vrijwilligers. Als je dit leest en denkt: “Vrijwilliger bij SZG, dat wil ik ook!”, aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen.

Persoonlijke boodschap voor de deelnemers en toeschouwers:

Super veel plezier tijdens het gezelligste evenement van Asten en één van de mooiste weekenden van het jaar. En nog één ding: dit jaar wordt het echt 30 graden.

Gertie Hurkmans

Spellencommissie

Taken: Sponsoring

Actief bij het Spel Zonder Grenzen sinds: 2015

Hoe en waarom ben je bij het Spel Zonder Grenzen gekomen: Ik ben 27 jaar oud en afkomstig uit Ommel. Vanaf dit jaar mag ik de organisatie van Spel Zonder Grenzen komen versterken met mijn aandeel in de sponsoring. In mijn vrije tijd ben ik onder andere leiding bij Jong Nederland Asten. Hierdoor heb ik al meerdere jaren als vrijwilliger bij SZG achter de schermen mee mogen helpen. Nu ben ik hopelijk klaar voor het echte werk... Ik heb er heel veel zin in en ik denk jullie ook!

Ricky Berkers

Techniek, Sponsoring en PR

Hoe en waarom ben je bij het Spel Zonder Grenzen gekomen: Dit jaar ben ik het groentje van de organisatie van Spel Zonder Grenzen!

Ik ben 27 jaar en ik kom uit Asten. Doordeweeks heb ik een eigen bedrijf en studio voor voice-over werk en in de weekenden werk ik als DJ. En in die laatste rol heb je me wellicht eerder gezien op het evenemententerrein in Asten. Dat blijf ik natuurlijk heel graag doen, alleen neem ik vanaf dit jaar extra taken op me en mag ik de organisatie dus versterken. Ik heb er (wederom) ontzettend veel zin in en ik zie je graag tijdens het laatste weekend van juni op Spel Zonder Grenzen!