VRIJDAG 22 JUNI

16.00u - Vanaf dit moment mogen de partytenten worden geplaatst (max. 1 partytent van 4x4m per team).

19.00u - Tent open, melden teamcaptains

19.15u - Opening en captainspel 

The Dirty Daddies

headliner

Vrijdag 22 juni 2018

Nadat deze legendes de SZG-tent van 2016 op hun kantje hebben weten te tillen, móesten wij ze wel boeken voor ons 20-jarig jubileum!

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren.

[afbeeldingen] - dirty1

Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

[afbeeldingen] - dirty2Buren van de Brandweer

support

Met dé hit van vorig jaar nog vers in het geheugen, zijn we trots om te melden dat de BUREN VAN DE BRANDWEER er dit jaar ook bij zijn op de vrijdagavond van SZG'18!

[afbeeldingen] - buren1

Buren van de Brandweer ontvlamt sinds 2014 iedere horeca locatie, feesttent en festival en transformeert het publiek binnen 60 minuten in pyromanen die de drang hebben om vlam te vatten. De track “Pilsies voor de vat” heeft al meer dan 280.000 streams te pakken en de opvolger “Lekker Pik” staat op het punt om dit te overtreffen. Met meer dan 120 shows in binnen- en buitenland was 2017 een bizar jaar, zo stond Buren van de Brandweer onder andere op festivals als: Decibel Outdoor, Defqon 1. en We Are Electric.

Buren van de Brandweer is klaar voor Spel Zonder Grenzen. Naast eigen singles zullen collabs en remixen de tent op z'n kop zetten.

[afbeeldingen] - buren-van-de-brandweer-1