Prijzen Spel Zonder Grenzen 2017 

Natuurlijk zijn er tijdens dit weekend verschillende prijzen te winnen. Het team dat gedurende het gehele weekend de meeste punten behaald met de spellen is de “winnaar” van 2017 en ontvangt de enige echte Spel Zonder Grenzen wisseltrofee!

[afbeeldingen] - 2016-3

Prijzengeld 

De 1e prijs is € 450,- 

+  weekendje weg op een van de parken van de Oostappen Groep 

[afbeeldingen] - oostappen

 

De 2e prijs is € 250,- 

+ bezoek Brouwerij Het Anker

 [afbeeldingen] - hetanker

 

De 3e prijs is € 150,- 

+ Wild Mountain-pakket

Het gewonnen prijzengeld wordt door de organisatie overgemaakt aan het door jouw team gekozen doel. 

 

Sportiviteitsprijs 

Gesponsord door: Oostappen Groep 

Ons evenement is méér dan een spelletje. Soms verliezen de spelers daarbij de sportiviteit uit het oog. Toon jullie sportiviteit en je wordt als team beloond. Enkele criteria waar we o.a. op letten: opzettelijk onsportief gedrag, tijdrekken, een positieve houding ten opzichte van de teambegeleiding, accepteren van beslissingen. 

Om plezierig te kunnen spelen is het belangrijk dat de spelregels worden nageleefd. Meedoen is belangrijker dan winnen! 

Het team dat het meest sportief aanwezig is, gaat een heerlijk weekendje weg naar een van de 12 parken van de Oostappen Groep. 

Laat zien dat jullie met de groep eerlijk en sportief kunnen zijn deze dagen, zodat het voor iedereen gezellig blijft. 

 

Beste Captain, mannelijk en vrouwelijk 

Gesponsord door: Café Toff en Miga Gifts

Captains! Laat je zien en zorg ervoor dat je team ten alle tijden lekker enthousiast en actief aanwezig is! Een super leuke taak die dit jaar opnieuw beloond gaat worden. 

Ook dit jaar hebben we niet één, maar twee prijzen te verdelen! De beste vrouwelijke captain tijdens Spel Zonder Grenzen 2017 krijgt een Miga Gifts waardebon, en de beste mannelijke captain krijgt een bierarrangement bij Café Toff! Laat jullie dus van je beste kant zien!! 

[afbeeldingen] - toff [afbeeldingen] - miga

 

Beste vrouwenteam

Gesponsord door: Baboba

Het beste vrouwenteam (minimaal 6 vrouwen in het team) krijgt de eer en de eerste "Beste vrouwenteam" van SZG 2017. De prijs bestaat uit 10 goodie-bags van Baboba!

[afbeeldingen] - baboba

 

Originaliteitprijs 

Gesponsord door: Formido 

Toegestaan is een object, al dan niet op wielen, met een maximale afmeting van 3x3 meter (afwijkingen hiervan altijd in overleg met de organisatie). Het object mag onder geen enkele voorwaarde schade toebrengen aan het terrein (geen palen in de grond etc.) 

De plaats van het object wordt door de organisatie toegewezen! Dit in verband met, de ook dit jaar, zéér beperkte ruimte. Er mag niet zelf besloten worden waar het gaat staan. Je dient je eerst te melden bij de jurywagen. 

Het terrein mag (met object) vanaf vrijdag 16:00 betreden worden. 

Er mag géén drankvoorziening of mogelijkheid tot bereiding van etenswaren aanwezig zijn (géén tap of BBQ etc.). Er is voldoende gelegenheid voor eten en drinken op het terrein aanwezig. (mogelijkheid tot diskwalificatie). 

Er mag geen geluidsinstallatie gebruikt worden. Toegestaan zijn themaondersteunende geluidseffecten. 

Het is absoluut verboden open vuur te gebruiken. 

Er mag onder geen enkele voorwaarde overnacht worden in, op, onder bij of achter het object. Ook niet als bewaking. Er is vanuit de organisatie bewaking aanwezig op het terrein. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of diefstal in welk geval dan ook. 

Dit jaar heeft SZG het thema “The Zer00's”.  Je kunt als team uiteraard ook een ander thema kiezen. Belangrijk om te weten is dat er voor mededinging aan de Originaliteitsprijs elk thema gekozen kan worden. Teams die zich uitleven op het thema "The Zer00's” hebben dus GEEN voorsprong op teams die een ander thema hebben gekozen. 

[afbeeldingen] - formido

Het prijzengeld: 

1e plaats: € 300,- 

2e plaats: € 200,- 

3e plaats: € 150,-

4e plaats: € 100,-  

5e plaats: € 50,-  

De prijsuitreiking vindt plaats in de tent op zondagavond. 

Waar dit reglement ontoereikend is, beslist de organisatie naar alle redelijkheid ter plekke.