Zaterdag 23 juni

10.00u - Captains melden bij jurywagen

10.30u tot 17.30u - Spelprogramma

19.00u - Captains melden voor captainspel

This Is Beethoven

headliner

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; they don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl. De zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video's, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst 42m2 , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 maken het af.

 [afbeeldingen] - beethoven3

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.  Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it! 

[afbeeldingen] - beethoven2

De zaterdagavond van Spel Zonder Grenzen gaat met This Is Beethoven, al jaren één van de beste coverbands van Nederland, een geweldig 20e verjaardagsfeestje worden. Koop snel je tickets en zorg dat je er bij bent.



Dansado & de Feestneger

support

Herinner jij je die geniale (regenachtige) zondagmiddag in 2016 nog? JUIST! Dat gaan we dit jaar even dik overdoen met Dansado & De Feestneger!

[afbeeldingen] - dansado-en-de-feestneger-boeken-800-600 Bassie & Adriaan, Laurel & Hardy, Asterix & Obelix.. Zomaar een aantal illustere duo’s uit het verleden. Een rijtje waarin Dansado & de Feestneger niet zouden misstaan. De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% FEEST!

[afbeeldingen] - dansado2

Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakke boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit.

Vorig jaar tikten ze de 240(!) shows aan, met o.a. optredens op WiSH Outdoor, Solar Weekend, Festyland maar ook in het buitenland gooiden ze hoge ogen! En nu komt daar een tweede bezoekje aan Spel Zonder Grenzen bij. Maak je op voor een grandioze SZG-zaterdagavond.