Zaterdag 29 juni

10.00u - Captains melden bij jurywagen

10.30u tot 17.30u - Spelprogramma

19.00u - Captains melden voor captainspel

Band With Benefits

headliner

Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen. Met een lading koper en de energie van een leger duracellkonijntjes laten zij complete festivalweides tot een hoogtepunt komen.

[afbeeldingen] - bandwith1

Met alle 80's hits laat Band with Benefits je alle hoeken van de kamer zien. Op adem komen zit er niet in want ze kennen maar een standje en dat is AAN. Laat je verleiden om all-in te gaan en te zingen en dansen alsof er nooit meer een morgen komt! This is where the magic happens!

[afbeeldingen] - bandwith3

Spel Zonder Grenzen kan zich opmaken voor een grandioze zaterdagavond met onze vrienden van de Band With Benefits!

[afbeeldingen] - bandwith2Bende van Ellende

support

Deze ellendig goede combinatie liet al vele dansvloeren zweten in zowel binnen- als buitenland en staat garant voor maar liefst 15 jaar ervaring! Deze twee geboren entertainers zijn net zo energiek als ze eruitzien.

[afbeeldingen] - bvelogo

De angstaanjagend goede DJ en goedlachse MC serveren je de smerigste deuntjes en weten elk feest met hun uptempo sound direct naar hogere temperaturen te tillen. De Bende van Ellende is niet alleen shinen op kuduro en de nieuwste party-tracks, maar ze brengen ook de fijnste hiphop beats en af en toe een gouwe ouwe dansvloerglijer ten gehore.

[afbeeldingen] - bve3

Hoe dan ook: de bende is on fire en niet meer weg te denken uit de party scene. Samen met het publiek zetten ze iedere tent gegarandeerd op stelten en krijgen ze alle billen aan het trillen. Zorg er dus voor dat je dit gouden duo gezien hebt, want ze brengen nog meer spektakel dan je gewend bent. 

[afbeeldingen] - bve1

Spel Zonder Grenzen, bereid je voor op een hele bende chaos en gekkigheid, die je van begin tot eind versteld doet staan.