Zaterdag 24 juni

10.00u - Captains melden bij jurywagen

10.30u tot 17.30u - Spelprogramma

19.00u - Captains melden voor captainspel

Diss Nie Okay

headliner

Katy Perry, Taylor Swift, Miley Cyrus: deze 6 gasten hebben ze allemaal uitgekleed tot de kern van hun muziek. Vervolgens hebben ze er een zestal baarden en een exponentieel groeiend aantal tattoos op losgelaten. Om nog maar te zwijgen over hun behandeling van je geliefde Disney liedjes.

Diss Nie Okay heeft al bewezen dat ze thuis horen op de grotere festivals en podia. Zo hebben ze o.a. gespeeld op TT Nacht Assen, tijdens de Roadtrip van het Sziget Festival in Budapest en Festyland! Ook heeft de band zijn sporen achtergelaten bij radiozenders 3FM, Radio538 en de vele dorps – en studentenfeesten in heel Nederland.
In juni is Asten aan de beurt en zal DNO het evenemententerrein op haar grondvesten doen daveren!..

In 2017 komt Diss Nie Okay met een compleet nieuwe show én een nieuwe leadzanger. De samenzang en arrangementen zijn direct herkenbaar als signature DNO elementen terwijl het publiek steevast kapot kan gaan op de herkenbare aspecten van de muziek. De geloofwaardigheid van de jongens als muzikanten staat hoog in het vaandel dus alle glitterpakjes, Aussies en andere verkleedartikelen worden thuisgelaten om de tent keer op keer op eigen kracht omver te blazen.

"DNO is niet gelikt, zij likken!" Met een "in your face" live-show, waarin zowel klassiekers als moderne nummers liefdevol misbruikt worden, zijn ze een welkome afwisseling in het coverbandcircuit en aan je ontbijttafel de volgende ochtend.

➤ Event: https://www.facebook.com/events/439971546338197/

➤ Tickets: www.spelzondergrenzen.com/tickets