Veelgestelde vragen

Vragen mbt afgelasting SZG 2021:

We hebben onze inschrijving voor 2021 al betaald. Wat gebeurd hiermee?

Gezien het geringe verloop in de teams willen wij voorstellen om het betaalde inschrijfgeld door te schuiven naar de volgende editie (2022). Je hebt hiermee dan een gegarandeerde plek voor SZG 2022. Deze editie vindt plaats op 24, 25 en 26 juni 2022.

Wat als wij alsnog onze inschrijving willen annuleren?

Dan krijg je het betaalde inschrijfgeld uiteraard terug maar indien je volgend jaar toch mee wilt doen moet je meedoen met de open inschriijving (je krijgt dan géén voorrang op andere teams die de inschrijving wel behouden hebben).

Wanneer moet ik onze inschrijving voor SZG 2021 annuleren?

Je dient dit te laten weten voor 1 mei 2021 door een mail te sturen naar info@spelzondergrenzen.com. Indien we niets van je team vernemen gaan wij er vanuit dat jullie het inschrijfgeld doorschuiven naar editie 2022.

 

Algemene vragen:

Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op! 

Wat is het rekeningnummer van Stichting Spel Zonder Grenzen? 

Ons rekeningnummer is Rabobank rekening 13 17 98 359. Het IBAN-nummer is NL14RABO0131798359. Het inschrijfgeld bedraagt € 375,- per team en voldoe je meteen. Pas dan ben je verzekerd van deelname, mocht je niet op tijd betaald hebben, dan komen de teams van de reservelijst in aanmerking. 

Wanneer vindt het Spel Zonder Grenzen komend jaar plaats? 

Komend jaar wordt het Spel Zonder Grenzen georganiseerd van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni 2022. 

Wat kost het om met een team mee te doen? 

De kosten voor deze editie bedragen € 375,- per team. Hiervoor ontvang je voor 10 personen de deelnamebewijzen voor het evenement en de entreebewijzen voor de feestavonden á € 15,- pp. per avond. 

Hoe kom ik op het evenemententerrein? 

Kijk onder het kopje routebeschrijving. Of volg anders gewoon de stroom mensen, dan kom je er vanzelf. 

Hoe oud moet je zijn om deel te nemen aan het Spel Zonder Grenzen? 

Om deel te nemen aan het Spel Zonder Grenzen moet je 16 jaar oud zijn. Dit geldt voor de spellen maar ook voor de toegang tot de feesttent 's avonds. 

Wanneer worden reserveteams benaderd om mee te doen aan het Spel Zonder Grenzen? 

De betalingstermijn loopt dit jaar tot 27 januari 2022 voor de eerste 96 teams die al ingeschreven staan. Indien er niet betaald is per 27 januari 2022, dan zullen de reserveteams benaderd worden om zich toch nog in te schrijven. Zij hebben dan nadat ze zijn benaderd 2 weken de tijd om te betalen. 

Kan ik als ik niet deelneem aan Spel Zonder Grenzen toch naar de feestavond komen? 

Kaartjes zijn online te koop op http://www.spelzondergrenzen.com/tickets. De zondag blijft gratis toegankelijk.

[afbeeldingen] - vragen