Organisatie Spel Zonder Grenzen

De organisatie van het Spel Zonder Grenzen 2022 bestaat uit de volgende personen. Zij zetten zich het hele jaar belangeloos in om er voor iedereen een fantastisch evenement van te maken!

Birgit van den Heuvel

Sponsoring & Grafisch

Taken: Sponsoren en Grafisch

Actief bij SZG sinds: 2012

Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? Wat veel mensen niet in de gaten hebben is dat wij als organisatie bijna een jaar bezig zijn om dit event te organiseren. Wij hebben dus al heel lang plezier aan het bedenken van nieuwe onderdelen en er voor te zorgen dat er weer een prachtig weekend op de kaart wordt gezet in Asten! Van begin tot eind worden er nieuwe dingen bedacht om het voor de deelnemers en bezoekers nog mooier te maken dan dat het al is.
Om samen met het team een jaar lang te werken naar een event wat bekend staat als hét weekend van het jaar geeft een enorme kick wanneer mensen zeggen dat het weer zo onwijs gaaf is en het het afgelopen jaar wederom overtroffen heeft! Het geeft onbeschrijfelijk veel energie!
Eigenlijk kunnen wij nooit wachten tot de volgende editie weer voor de deur staat!!

Het SZG-gevoel betekent voor mij...
Heel veel gezelligheid en plezier, een mooie afwisseling van sportiviteit en feestavonden, saamhorigheid en het terug zien van bekenden die je slechtst enkele keren per jaar ziet. Een gevoel dat je alleen kent als je er ook echt bent geweest, iets wat nergens anders is te vinden.

Deef Kluyt

Voorzitter

Taken: Voorzitter

Actief bij SZG sinds: Dag 1!

Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? Ieder jaar mooier en proffesioneler worden, en de dankbaarheid van de deelnemers.

Het SZG-gevoel betekent voor mij... onbeschrijfbaar mooi evenement, waarbij ik steeds nieuwe uitdagingen vind om aan te pakken.

John van Lieshout

Programma, Techniek en Spellen

Taken: Horeca, Entertainment en Aankleding

Actief bij SZG sinds: 2013

Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? De reactie van de deelnemers en het publiek is ieder jaar weer geweldig. Je organiseert het voor een weekend maar door het hele jaar hebben mensen het over SZG! Dat is toch vet! 

Het SZG-gevoel betekent voor mij… Feest de hele dag door! 

Hans Strijbosch

Secretaris

Taken: Secretaris, Vergunning, Scoreverwerking

Actief bij SZG sinds: 2008

Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? Het hele jaar bezig zijn om op dat ene weekend zo ontzettend veel mensen te zien genieten! Ieder jaar weer proberen om het geheel nog professioneler te krijgen door smenwerking van een fantastische club mensen; zowel in de organisatie maar ook al die mensen die zich op een andere manier inzetten voor dit mooie evenement

Het SZG-gevoel betekent voor mij... plezier, gezelligheid, sportiviteit en gemoedelijkheid

Miranda Hurkmans

Vrijwilligers en Horeca

Naam: Miranda Hurkmans

Taken: Notuleren tijdens vergaderingen, coördinator vrijwilligers horeca, Zorgen voor het eten van de vrijwilligers, bands en organisatie.

Actief bij SZG sinds: het allereerste begin. Eerst als vrijwilliger voor de harmonie en later voor Starlights en uiteindelijk in de organisatie beland.

Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? Het is een geweldig evenement wat goed in elkaar steekt. Waar je samen met jong en oud iets moois van kunt maken voor Asten en omstreken.

Het SZG-gevoel betekent voor mij... Samen… één grote familie, gezelligheid, gewoon geweldig.

Jorn van Laarhoven

Vrijwilligers en PR

Taken: Vrijwilligers en PR

Actief bij SZG sinds: 2014

Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? Vanaf september zijn we bezig met juni het volgend jaar. Het moet beter dan vorig jaar. Het kan beter dan vorig jaar. Het enthousiasme van die 1000 deelnemers en ruim 1500 bezoekers is meer dan genoeg motivatie om er weer een jaartje tegenaan te gaan. Het mooiste weekend van het jaar: Spel Zonder Grenzen.

Het SZG-gevoel betekent voor mij... fit en vol goede moed op vrijdag, hoofdpijn en vol goede moed op zaterdagmorgen, spierpijn en vol goede moed op zaterdagavond, hoofdpijn, spierpijn en de behoefte aan een warm bad op zondagmorgen, spierpijn, overal schaafwonden en doorzetten op karakter op zondagavond. Maandag op het werk of op school weet je het zeker: volgend jaar weer SZG!

Ricky Berkers

Penningmeester, Techniek & PR

Hoe en waarom ben je bij het Spel Zonder Grenzen gekomen: Dit jaar ben ik het groentje van de organisatie van Spel Zonder Grenzen!

Ik ben 27 jaar en ik kom uit Asten. Doordeweeks heb ik een eigen bedrijf en studio voor voice-over werk en in de weekenden werk ik als DJ. En in die laatste rol heb je me wellicht eerder gezien op het evenemententerrein in Asten. Dat blijf ik natuurlijk heel graag doen, alleen neem ik vanaf dit jaar extra taken op me en mag ik de organisatie dus versterken. Ik heb er (wederom) ontzettend veel zin in en ik zie je graag tijdens het laatste weekend van juni op Spel Zonder Grenzen!

Joost van den Boogaard

Technische Commissie

Taken: Techniek en facilitaire zaken

Actief bij SZG sinds: 2017


Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? Voor mij is de 2018-editie het eerste jaar dat ik SZG mee mag organiseren, maar het is nu al fantastisch om met zo’n fantastische groep mensen samen te werken aan: “Het mooiste weekend van het jaar!"


Het SZG-gevoel betekent voor mij… Vrienden, gezelligheid, zonneschijn, spellen, luchtkussens, bands, regen, bier, lachen… maar vooral het allermooiste feestje!

Robin Berkers

Spellencommissie

Taken: Spellen

Actief bij SZG sinds: 2017

Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? Net als bij Joost is dit het eerste jaar dat ik mag aansluiten bij de organisatie van Spel Zonder Grenzen. Als deelnemer ben ik al enige tijd actief tijdens het weekend. Nu wilde ik eens de andere kant meemaken en mijn aandeel leveren in het organiseren van elk jaar weer dit prachtweekend. Het is erg gaaf om te zien dat ieder zijn eigen taak heeft
en dat al deze verschillende mensen met verschillende taken door samen te werken tot zo'n prachtig eindresultaat komen ieder jaar weer. Ik vind het een eer dat ik daar deel van uit mag maken.

Het SZG-gevoel betekent voor mij... Het gehele weekend plezier beleven aan de spellen met als kers op de taart iedere avond bands, bier en gezelligheid. Waardoor je 's avonds denkt de wereld aan te kunnen maar dat je er de volgende ochtend toch net iets
anders over denkt... Laten we er weer een mooie editie van maken!

Hilde Mennen

Sponsoring

Taken: Sponsoring

Actief bij SZG sinds: 2018

Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? De sfeer die elk jaar gecreëerd wordt tijdens Spel Zonder Grenzen is echt uniek! En hoe mooi is het om hier als organisatie een steentje aan bij te dragen. Een weekend vol gezelligheid, sportiviteit en het terug zien van oude bekenden. Als organisatie zijn wij al ver van te voren bezig met het organiseren van het evenement en wij kijken hier dus al lange tijd naar uit. Om dan te zien hoe iedereen tijdens het evenement geniet, is een niet te omschrijven gevoel. Elk jaar de sfeer overtreffen en ervoor zorgen dat er nog lang wordt nagepraat over het mooiste weekend van het jaar. Dat maakt het zo mooi!

Het SZG-gevoel betekent voor mij...
'S ochtends vroeg op met een kater,  jezelf uit bed sleuren en richting Spel Zonder Grenzen, alles uit de kast om zo veel mogelijk punten te halen tijdens de spellen, terug naar huis om te douchen, heel snel weer terug naar Spel Zonder Grenzen, heel veel drank, heel veel muziek en heel veel gezelligheid en de dag erna uiteraard weer wakker worden met een kater! 

Eva Vermeulen

Spellencommissie

Taken: Spellen

Actief bij SZG sinds: 3 jaar aansturing van de spelbegeleiding, daarvoor zelf spelbegeleider en
deelnemer. Vanaf 2019 in de organisatie.


Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? Spel Zonder Grenzen gaat voor mij elk jaar weer de boeken in als een van de mooiste weekenden van het jaar. Een weekend waarin teams overdag strijden voor de eerste prijs maar in de avond samen het allermooiste feestje bouwen, zoals dat alleen kan in de tent van Spel Zonder Grenzen. Ik ervaar Spel Zonder Grenzen als een jaarlijks terugkerende reünie van allemaal mensen die er ontzettend veel zin in hebben. Ik heb Spel Zonder Grenzen meegemaakt als deelnemer, als spelbegeleider en de laatste jaren heb ik mee mogen helpen om de spelbegeleiding aan te sturen. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar aan te mogen sluiten bij de organisatie van dit grootse evenement.

Het SZG-gevoel betekent voor mij.. Energie, spierpijn, enthousiasme, gezelligheid, biertjes drinken, blije gezichten, stem kwijt, zonneschijn (al dan niet na regen).

Koen van Seggelen

Technische Commissie

Taken: Techniek en facilitaire zaken

Bij SZG sinds: 2019

Wat maakt het organiseren van SZG zo mooi? Na vele jaren zelf mee gedaan te hebben aan het mooiste weekend van het jaar heb ik nu een plekje weten te bemachtigen in de organisatie! Een mooie uitdaging om het elk jaar weer voor elkaar te krijgen dat iedereen volop kan genieten van de spellen, de feestavonden, veel gezelligheid en natuurlijk een drankje. Ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen om dit mee voor elkaar te krijgen!

Het SZG-gevoel betekent voor mij... Luchtkussens, fanatieke teams, vrolijke mensen en natuurlijk de machtige feestavonden!