2017

Tijdens de 19e editie van Spel Zonder Grenzen gingen we terug naar 'The Zeroo's'. Tijdens de opbouwweek hadden we tropische omstandigheden en na een week 30 graden lag het veld er dor en droog bij. Het weekend zelf was minder warm, maar de voorspellingen zagen er prima uit. Geen afgelasting deze keer!

[afbeeldingen] - szg2017-2

Een nieuwe, grotere, festivaltent, een upgrade in licht en geluid, een speciaalbierbar en verschillende nieuwe spellen maakte de editie van 2017 weer heel speciaal. Geweldige optredens van The Euro's, Dissnieokay en Baby Blue maakten het feest compleet.

[afbeeldingen] - szg2017-4

Tijdens de prijsuitreiking op zondag konden de deelnemers met hun bijdrage de Voedselbank Asten-Someren en Zorgatelier Sjiek blij maken met een mooie donatie. De felbegeerde eerste prijs van SZG 2017 ging naar Team Steenberge.

[afbeeldingen] - szg2017

Een mooi weekend werd afgesloten door Baby Blue die met een knallend optreden de laatste energie uit de uitgeputte deelnemers wist te sleuren. Weer een geweldige editie van SZG komt ten einde, en volgend jaar wil je er vast weer bij zijn: SZG bestaat dan 20 jaar!

[afbeeldingen] - szg2017-5

[afbeeldingen] - szg2017-3