2004

Welkom bij de zesde editie van het Spel Zonder Grenzen. Vorig jaar een geweldig jubileumfeest gehad en nu op naar de volgende vijf jaar… Natuurlijk vindt het spektakel wederom plaats op het Evenemententerrein aan de Lienderweg in Asten.

In dit boekje staat alle informatie die jullie nodig hebben m.b.t. aanvangstijden, spelregels, reglement e.d. Wij adviseren dan ook dit boekje goed door te lezen.

Nieuw dit jaar is het Bonus spel. Dit spel begint op vrijdagavond en eindigt op zondag. Gedurende het hele weekend krijgen jullie aanwijzingen waarmee jullie dit mysterieuze spel kunnen ontrafelen om zo tot de juiste oplossing te komen. Houd ogen en oren dus geopend!

Op vrijdagavond staat weer het captainspel gepland en op zaterdag en zondag de spelen. De entree van het evenement is gratis, behalve de zaterdagavond. Maar jullie als deelnemers hebben hiervoor al tien vrijkaartjes ontvangen.

Dit jaar hebben we een uitgebreider assortiment aan eten dan voorgaande jaren. Van warm tot koud en van gezond tot vette hap. Voor ieder wat wils.

Zoals jullie wellicht weten vinden op zaterdag- en zondagavond ook de kwartfinales van het EK voetbal in Portugal plaats. Natuurlijk hopen we met z'n allen dat het Nederlands elftal hierin kan doordringen. Jullie hoeven niet bang te zijn om deze wedstrijd te missen, want we zullen 2 grote schermen in de tent plaatsen waarop alle verrichtingen van "onze jongens" te volgen zijn. Mocht het zover komen, dan maken we er met z'n allen een gezellig oranje feestje van!! (23 juni wordt in de feesttent ook de wedstrijd Nederland - Letland al uitgezonden, wil je hier ook bij zijn? Dat kan, want de entree is GRATIS. Ook hier maken we samen weer een feestje van !!!

Voor eventuele vragen kunnen jullie het hele weekend terecht bij: Peer, Deef, Anne, Nico en Ingrid. Zij zijn overal op het terrein te vinden en te herkennen aan de rode Spel Zonder Grenzen shirts.

Wij wensen iedereen een kei gezellig en sportief weekend toe!!

De Organisatie

[afbeeldingen] - 2004

Weetjes ... over de organisatie

- Peer Mestrum is initiatiefnemer en tevens financieel risicodrager van het evenement Spel Zonder Grenzen. Hij is de uitbater van Feestcafé de Peer en Pesos Diner & Dancing. Daarnaast heeft hij afgelopen jaar het evenementenbureau Dolphin Business Events opgestart.

- Ingrid van Oosterhout zit voor het vijfde jaar in de organisatie. Zij is verantwoordelijk voor de spelen en is het aanspreekpunt voor de deelnemers.

- Het entertainment en alles wat daarbij komt kijken, zoals licht,geluid e.d. wordt ook dit jaar weer verzorgt door Deef Kluyt.

- Anne Martens is het aanspreekpunt voor de "vrijwilligers" van zowel de spelbegeleiding als de

 horecamedewerkers. Tevens is zij op beide speldagen, samen met Ingrid, verantwoordelijk voor de spelleiding en jurering.

- Vorig jaar al achter de schermen actief, maar dit jaar voor het eerst officieel betrokken bij de organisatie is Nico van Dam. Deze duizendpoot is o.a. verantwoordelijk voor al het drukwerk, dus ook voor dit prachtige boekje dat jullie nu lezen.

Aantal Teams - 38

- PFEAFF

 - Hoezo Spel Zonder Penzen

 - 13 Kerûh Nix

 - V. V. de Sfeermakers

 - De Straat

 - Lambda, Lambda, Lambda & Omega Mus

 - EHBO

 - Volleyballers ASC

 - De Cadetten

 - Brood & van Ewijk

 - Waar u stopt gaan wij verder

 - The Speedy's

 - Familie van Helmond

 - Kamer-Ui

 - Stationneke

 - Feestcafé de Peer kent géén Grenzen

 - Move Your Body

 - Zooitje Ongeregeld

 - Wapen van Asten 1

 - Wapen van Aaasten 2

 - De Sepschijters

 - Robbedile Dundee en de Wit Kangaroos

 - Peka Pieper Power

 - De Mexicanen

 - Classics 1

 - FC Classics

 - 3 Doag van Huus

 - Bierenwijndavinnewijfijn

 - De Boefjes

- Dames SV Someren

 - Royal 7

 - Nice Team

 - Manege Heijligers

 - Theo Lamers Evenementen Service

 - Wittewel

 - KPJ Heusden

 - Fam. Bakens / Friends

 - Axi Taxi

Aantal spellen - 10

- Friends Power Survivalbaan

 - Bob's Slingerbad

 - Krattenstapelspel

 - Buikglijbaan

 - Tobbedansbaan

 - Funny Soccer

 - Lopende A en Grote bal

 - Vliegend tapijt, Broeklopen en Ballonpompen

 - Fietsparcours

 - Zwembassin