2003

Welkom op ons jubileumfeest. Het eerste lustrum is een feit, voor het vijfde jaar Spel Zonder Grenzen. Zoals altijd zal de strijd geleverd en het feest gevierd worden op het evenemententerrein aan de Lienderweg in Asten.

Ook het vijfde jaar weer nieuwe spelen op het veld en verrassende optredens in de tent. In dit boekje staat alle info die jullie nodig hebben m.b.t. aanvangstijden, spelregels, reglement e.d.

Wat dit jaar anders is dan voorgaande jaren en zeer belangrijk (!) is dat het captainspel al op vrijdagavond gespeeld wordt in de feesttent!! Zorg dus dat jullie allemaal aanwezig zijn om jullie captain te steunen.

De entree van het evenement is gratis, behalve de zaterdagavond in de feesttent. Maar jullie als deelnemers hebben hiervoor al tien vrijkaartjes ontvangen. Het hele weekend is er voldoende gelegenheid om de inwendige mens aan te sterken. We verkopen diverse soorten warm en koud eten (zoals bijv. friet, hamburgers, broodjes kaas en ham) en er zijn vele soorten drank te verkrijgen.

Voor eventuele vragen kun je het hele weekend terecht bij: Peer, Patrick, Anne, Deef en Ingrid. Je kunt ze overal op het terrein tegen komen en zijn te herkennen aan de gekleurde Spel Zonder Grenzen shirts.

Wij wensen iedereen een kei gezellig en sportief weekend toe!

De Organisatie

(Peer, Patrick, Anne, Deef, Ingrid en Nico)

[afbeeldingen] - 2003

 Aantal teams - 26

- Keet & Co

 - Manege Heyligers

 - Move Your Body 1

 - Move Your Body 2

 - Multi Bier

 - De Nippers

 - De Pippi's

 - Feestcafé de Peer

 - Pivo's

 - PPEAFF

 - Raadhuis Makelaars

 - De Straat

 - Volleyballers ASC

 - De Wit 1

 - Bake Off

 - Café van den Broek

 - De Cadetten

 - Café d'n Dokter

 - Classics 1

 - FC Classics

 - EHBO

 - Fam. Bakens / Fair Play

 - De Fitliners

 - degoudgelerakkers.nl

 - Jeuken Container Service

 - De Kamperende Zeevaarders

 Aantal spellen - 10

- Behendigheidsparcours

 - Bob's Slingerbad

 - Waterbassin

 - Krattenstapelspel

 - Touwladderbelspel

 - Tobbedansbaan

 - Super Survivalbaan

 - Stoelendans

 - Piramide klimtoren

 - Buikglijbaan

Weetjes ...

Peer Mestrum is initiatiefnemer en tevens financieel risicodrager van het evenement Spel Zonder Grenzen. Hij is de uitbater van feestcafé de Peer en Pesos Diner & Dancing in Asten.

- Zijn medeorganisator is Patrick Smits. Eigenaar van drankengroothandel Multi Bier Asten BV. Patrick heeft samen met Peer het evenement vijf jaar geleden opgezet.

- Ingrid van Oosterhout zit voor het vierde jaar in de organisatie. Zij is verantwoordelijk voor de spelen en de begeleiding en is het aanspreekpunt voor de deelnemers.

- Al jaren behulpzaam bij het Spel Zonder Grenzen en dit jaar voor de tweede keer in de organisatie is Anne Martens. Zij is het aanspreekpunt voor de "vrijwilligers" van zowel de spelbegeleiding als de horecamedewerkers.

- Ook voor het tweede jaar in de organisatie, maar al langer actief bij het Spel Zonder Grenzen is Deef Kluyt. Hij verzorgt het entertainment en alles wat daarbij komt kijken, zoals licht, geluid e.d.