Informatie inschrijvingen SZG 2022

𝗢𝗽𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗶𝗻𝗴

Omdat het altijd kan gebeuren dat een team op een later moment afhaakt of annuleert, hanteren we nog steeds een ‘open inschrijving’. Iedereen die zich inschrijft, komt op de reservelijst: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De inschrijvingen van 2020 blijven bestaan, maar om ervoor te zorgen dat iedereen een kans krijgt, vullen we die aan met een extra open inschrijving en wel op dinsdag 15 maart, om 19:00 uur via onze ticketshop.

𝗕𝗲𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗮𝗺𝘀

Gelukkig hebben zich in 2020 weer 94 teams aangemeld en hebben we dit (d.m.v. de open inschrijving) kunnen aanvullen tot de volledige 96 stuks! Jaarlijks krijgen alle contactpersonen een e-mail met daarin de benodigde informatie en in de week voorafgaand aan SZG natuurlijk het programmaboekje.Staan jullie als team niet meer achter de keuze om mee te doen en willen jullie de inschrijving annuleren? Dat is kosteloos mogelijk t/m 30 april 2022. Let op! Hiermee vervalt je plek, ook voor de toekomst.

𝗞𝗮𝗮𝗿𝘁𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴- 𝗲𝗻 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱

Doe je niet mee met de spellen maar wil je wel dolgraag een kijkje komen nemen? Overdag en op zondagavond is het terrein geheel gratis toegankelijk en kijken we uit naar je komst! Voor vrijdag- en zaterdagavond gaan de tickets in de verkoop op maandag 11 april 2022 om 19:00 uur via www.spelzondergrenzen.com/tickets.