Vrijwilligers

SPEL ZONDER GRENZEN: VOOR EN DOOR VERENIGINGEN

Zonder alle vrijwilligers is Spel Zonder Grenzen onmogelijk. Wij zijn dan ook jaarlijks vele verenigingen dankbaar voor het verzorgen van vrijwilligers die het evenement mede mogelijk maken. 

Elk jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die er samen met ons naar streven om het evenement zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Lijkt het je wat om ook te komen helpen als vrijwilliger bij het Spel Zonder Grenzen, maar weet je niet wat het precies inhoudt? Stuur dan een mailtje naar jos@spelzondergrenzen.com en ontvang informatie over wat het in houdt om als vrijwilliger bij het Spel Zonder Grenzen aan de slag te gaan. 

[afbeeldingen] - vrijwilligers1

Het motto van het Spel Zonder Grenzen is "voor en door verenigingen", dit komt tot uiting door het feit dat iedere vrijwilliger de uren die hij of zij tijdens het evenement werkt, vergoed krijgt in de vorm van een uurloon. Dit verdiende geld komt ten goede aan een vereniging of goed doel naar keuze. Dus als je met je team of club de kas wil spekken dan is dit de uitgelezen mogelijkheid. 

Wil je meer informatie of jezelf opgeven om te helpen bij het Spel Zonder Grenzen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Jos (jos@spelzondergrenzen.com). 

[afbeeldingen] - vrijwilligers