Procedure van inschrijving 2024

 

Gesloten Inschrijving

Voor de 24e editie van Spel Zonder Grenzen kunnen 96 teams zich inschrijven. De inschrijving bestaat uit een gesloten en een open inschrijving.

De gesloten inschrijving is alleen beschikbaar voor contactpersonen van teams die afgelopen jaar ook geregistreerd stonden. Zij krijgen met voorrang de kans om zich voor de nieuwe editie in te schrijven. Op de dag van de start gesloten inschrijving ontvangen zij een mail (van mailchimp) betreffende de inschrijving. Check op deze dag ook aub je spambox voor het geval de inschrijvingsmail hierin terecht is gekomen.

Zorg dat je alle gevraagde gegevens compleet en correct invult bij de inschrijving!

 

Open Inschrijving

Omdat het altijd kan gebeuren dat een team op een later moment afhaakt of annuleert, hanteren we nog steeds een ‘open inschrijving’. Iedereen die zich inschrijft, komt op de reservelijst: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je kunt jezelf aanmelden voor deze reservelijst via onze ticketshop, deze gaat open op maandag 5 februari om 18:00 uur.

 

Kaartverkoop vrijdag- en zaterdagavond

Doe je niet mee met de spellen maar wil je wel dolgraag een kijkje komen nemen? Overdag en op zondagavond is het terrein geheel gratis toegankelijk en kijken we uit naar je komst! Voor vrijdag- en zaterdagavond gaan de tickets in de verkoop op 17 april 2024 om 19:00 uur via www.spelzondergrenzen.com/tickets.

 

Algemene Voorwaarden

Voor deelname aan het Spel Zonder Grenzen gelden de volgende algemene voorwaarden;

 • Deelname is op eigen risico;
 • De contactpersoon bij inschrijving is verantwoordelijk voor het op de hoogte stellen van zijn/haar team van de algemene voorwaarden, spelregels en reglement; met het inschrijven geeft de contactpersoon dat hij/zij akkoord is met algemene voorwaarden en het reglement en dat hij/zij deze regels zal delen met zijn/haar team.
 • Een team bestaat uit minimaal 6 personen waarvan minimaal 1 dame. Het maximaal aantal deelnemers per team is 10;
 • De minimale leeftijd van alle deelnemers is 16 jaar;
 • Deelnemers mogen maar voor één team uitkomen gedurende het weekend. Misbruik hiervan kan voor beide teams leiden tot directe diskwalificatie;
 • Het inschrijfgeld per ingeschreven team is € 450,- te voldoen voor de gestelde betalingstermijn is verlopen;
 • Indien betaling niet tijdig plaats vindt, zal de inschrijving vervallen;
 • Stichting Spel Zonder Grenzen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel geleden schade voor, tijdens of na het evenement.
 • Uitsluiting van deelname kan plaatsvinden door wangedrag of roekeloos gedrag. Dit wordt bepaald door de bestuursleden van de Stichting. Hierover wordt niet gediscussieerd;
 • Spelregels worden vooraf verstrekt; tegen deze regels kan niet in beroep worden gegaan;
 • Op- of aanmerkingen tijdens het weekend dienen aangemeld te worden bij de jury; de jury zal de opmerking in behandeling nemen en hierop reageren;
 • Vervuiling van het terrein kan leiden tot diskwalificatie;
 • Gebruik van zelf meegebrachte alcoholische dranken is niet toegestaan en kan leiden tot diskwalificatie;
 • Tegen bovenstaande voorwaarden kan niet in beroep gegaan worden;
 • Indien één of meerdere bepalingen nietig zijn of worden verklaard, blijven de overige voorwaarden staan. De voorwaarden zullen vervangen worden door voorwaarden die zoveel mogelijk aansluiten bij de strekking van de te vervangen voorwaarden.

Informatievoorziening

Indien de inschrijvingen compleet zijn zal er contact opgenomen worden met de contactpersonen voor verdere informatie betreffende de komende editie van Spel Zonder Grenzen. Contactpersonen en teamleden wordt geadviseerd regelmatig de website van Spel Zonder Grenzen te bezoeken voor de laatste updates. De contactpersoon dient zijn team op de hoogte te houden van alle communicatie.

Contact

Indien je naar aanleiding van bovenstaande of algemene vragen hebt over de inschrijving en/of Spel Zonder Grenzen kun je een mail sturen aan info@spelzondergrenzen.com.

Indien je contactpersoon van afgelopen editie was en je op 29 januari 2024 nog geen bericht hebt gehad over de voorinschrijving, kun je hierover contact opnemen met de organisatie via hans@spelzondergrenzen.com .

 

[afbeeldingen] - vragen2