Covid-19 update

Beste betrokkene van Spel Zonder Grenzen,

Zoals je weet is het door het huidige coronavirus (COVID-19) van vitaal belang om sociaal contact te beperken en te voorkomen dat mensen in groepen bijeenkomen. Daarom hebben we -na de meest recente aankondigingen van het RIVM- de moeilijke beslissing genomen om Spel Zonder Grenzen editie 2020 te annuleren. Hoewel we snappen dat dit teleurstellend kan zijn, hopen we dat je de stappen begrijpt die we nemen om jou, alle andere deelnemers en vrijwilligers te beschermen.

Wat gebeurt er nu?
Gezien het geringe verloop in de teams willen wij voorstellen om het betaalde inschrijfgeld door te schuiven naar de volgende editie (2021). Je hebt hiermee dan een gegarandeerde plek voor SZG 2021. Deze editie vindt plaats op 25, 26 en 27 juni 2021.

Indien je hier niet mee akkoord gaat, is het ook mogelijk om het inschrijfgeld teruggestort te krijgen. Je moet je dan volgend jaar wel weer opnieuw inschrijven met de open inschrijving (je krijgt dus géén voorrang op andere teams). Je dient dit dan te laten weten voor 1 juni 2020. Indien we niets van je team vernemen gaan wij er vanuit dat jullie het inschrijfgeld doorschuiven naar editie 2021.

Later deze week zullen we alle deelnemers, leveranciers en sponsoren persoonlijk op de hoogte stellen middels een e-mail met de nodige informatie.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je hier contact met ons opnemen: info@spelzondergrenzen.com. Of neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen: www.spelzondergrenzen.com/FAQ

Wij vinden het als organisatie natuurlijk verschrikkelijk dat we -na 22 jaar- SZG voor de eerste keer moeten annuleren. Wij willen jullie bedanken voor de inschrijving en voor jullie begrip in deze uitzonderlijke tijden. Wij hopen van harte dat jullie, vrienden en familie deze periode goed door zullen komen en dat we jullie snel fit en gezond weer mogen zien!

Bezoek de websites van de Rijksoverheid, het RIVM en WHO voor meer informatie over het virus en hoe je jouw steentje kunt bijdragen.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Spel Zonder Grenzen